Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2011

Noor_Perenaine
Abikokk
2011-01-27 14:28:12
Läätsesupp lihakoodiga ja võileid porgandi leivaga. Magusaks banaan ja nüüd väike piimaga kohv. Õhtuks on kodus veel läätsesuppi ja ehk küpsetan midagi head üle hulga aja :)
Silx
Abikokk
2011-01-27 14:42:58
Lõunaks Järve bistroos paneering killu lestaga. :( Jah, tean küll, et tegu bistrooga jne.. Aga tõesti, kui menüüs on lest, siis ma tahan ka lesta, mitte ekstrapaksu paneeringut. :( Õhtuks tahaks miskit soojendavat.. Suppi?

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Zoozi
Abikokk
2011-01-28 09:18:07
Eilne päev möödus koos Kirsikesega. Sõime peedi-mozzarellasalatit, tatrapliine erinevate lisanditega. Magusaks küpsetas Kirsike maitsva mudakoogi :)

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-28 09:26:58
Eile olid õhtusöögilaual ema toodud praetud räimed, külmad lambapraelõigud ja viimased vürtsikad tomatid. Magusaks väikeste mugandustega Popina porgandikook (tegin mandlite ja apelsinimahlaga).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Jeti
Kokaõpilane
2011-01-28 11:09:16
Zoozi:
Gnocchi mac'n'cheese.
Mind on need gnocchid huvitama väga hakanud, Nami-nami kokaraamatus oli ka retsepte, aga minu loll küsimus on see, kust neid gnocchisid saab või teete ise?
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-28 11:14:08
Jeti:
Zoozi:
Gnocchi mac'n'cheese.
Mind on need gnocchid huvitama väga hakanud, Nami-nami kokaraamatus oli ka retsepte, aga minu loll küsimus on see, kust neid gnocchisid saab või teete ise?
Kui oled pealinnas, siis kindlasti müüakse neid Solarise toidupoes (üsna kassade lähedal, seal valmisvõileibade jms juures) ja Kaubamaja toiduosakonnas (umbes seal, kus on nt Vertigo valmis küpsised-salatid ja lahtised oliivid jms).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2011-01-28 11:16:04
Pille:
Jeti:
Zoozi:
Gnocchi mac'n'cheese.
Kui oled pealinnas, siis kindlasti müüakse neid Solarise toidupoes (üsna kassade lähedal, seal valmisvõileibade jms juures) ja Kaubamaja toiduosakonnas (umbes seal, kus on nt Vertigo valmis küpsised-salatid ja lahtised oliivid jms).
Ise saab ka muidugi teha ;)

Zoozi tegemised

Liisi
Abikokk
2011-01-28 12:28:46
Pille:
Jeti:
Zoozi:
Gnocchi mac'n'cheese.
Rimis olen ka müügil näinud. Tartus Lõunakeskuse Rimis asuvad pasteetide jm lihatoodete riiulite juures.

Liisi Blogi

Noor_Perenaine
Abikokk
2011-01-28 16:10:33
Lõunaks jälle läätsesupp ja magusaks veidi pidusaia. Õhtuks tuleb Janssoni kiusatus ilmselt või mõni muu kalane roog :P
Zoozi
Abikokk
2011-01-28 21:08:05
Lõunaks peedi-mozzarellasalat j apaar karamelliküpsist. Õhtul karriga pirnisupp, natuke kuumsuitsu latikat ja tükk õunakooki.

Zoozi tegemised

<< 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 >>