Noor_Perenaine
Abikokk 2011-01-27 14:28:12 |
Läätsesupp lihakoodiga ja võileid porgandi leivaga. Magusaks banaan ja nüüd väike piimaga kohv. Õhtuks on kodus veel läätsesuppi ja ehk küpsetan midagi head üle hulga aja :) | |
Silx
Abikokk 2011-01-27 14:42:58 |
Lõunaks Järve bistroos paneering killu lestaga. :( Jah, tean küll, et tegu bistrooga jne.. Aga tõesti, kui menüüs on lest, siis ma tahan ka lesta, mitte ekstrapaksu paneeringut. :(
Õhtuks tahaks miskit soojendavat.. Suppi? Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Zoozi
Abikokk 2011-01-28 09:18:07 |
Eilne päev möödus koos Kirsikesega. Sõime peedi-mozzarellasalatit, tatrapliine erinevate lisanditega. Magusaks küpsetas Kirsike maitsva mudakoogi :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-28 09:26:58 |
Eile olid õhtusöögilaual ema toodud praetud räimed, külmad lambapraelõigud ja viimased vürtsikad tomatid. Magusaks väikeste mugandustega Popina porgandikook (tegin mandlite ja apelsinimahlaga). | |
Jeti
Kokaõpilane 2011-01-28 11:09:16 |
Zoozi:
Mind on need gnocchid huvitama väga hakanud, Nami-nami kokaraamatus oli ka retsepte, aga minu loll küsimus on see, kust neid gnocchisid saab või teete ise? Gnocchi mac'n'cheese. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-28 11:14:08 |
Jeti:
Kui oled pealinnas, siis kindlasti müüakse neid Solarise toidupoes (üsna kassade lähedal, seal valmisvõileibade jms juures) ja Kaubamaja toiduosakonnas (umbes seal, kus on nt Vertigo valmis küpsised-salatid ja lahtised oliivid jms).
Zoozi:
Mind on need gnocchid huvitama väga hakanud, Nami-nami kokaraamatus oli ka retsepte, aga minu loll küsimus on see, kust neid gnocchisid saab või teete ise?Gnocchi mac'n'cheese. |
|
Zoozi
Abikokk 2011-01-28 11:16:04 |
Pille:
Ise saab ka muidugi teha ;)
Jeti:
Kui oled pealinnas, siis kindlasti müüakse neid Solarise toidupoes (üsna kassade lähedal, seal valmisvõileibade jms juures) ja Kaubamaja toiduosakonnas (umbes seal, kus on nt Vertigo valmis küpsised-salatid ja lahtised oliivid jms).Zoozi:
Mind on need gnocchid huvitama väga hakanud, Nami-nami kokaraamatus oli ka retsepte, aga minu loll küsimus on see, kust neid gnocchisid saab või teete ise?Gnocchi mac'n'cheese. |
|
Liisi
Abikokk 2011-01-28 12:28:46 |
Pille:
Rimis olen ka müügil näinud. Tartus Lõunakeskuse Rimis asuvad pasteetide jm lihatoodete riiulite juures.
Jeti:
Kui oled pealinnas, siis kindlasti müüakse neid Solarise toidupoes (üsna kassade lähedal, seal valmisvõileibade jms juures) ja Kaubamaja toiduosakonnas (umbes seal, kus on nt Vertigo valmis küpsised-salatid ja lahtised oliivid jms).Zoozi:
|
Noor_Perenaine
Abikokk 2011-01-28 16:10:33 |
Lõunaks jälle läätsesupp ja magusaks veidi pidusaia. Õhtuks tuleb Janssoni kiusatus ilmselt või mõni muu kalane roog :P | |
Zoozi
Abikokk 2011-01-28 21:08:05 |
Lõunaks peedi-mozzarellasalat j apaar karamelliküpsist. Õhtul karriga pirnisupp, natuke kuumsuitsu latikat ja tükk õunakooki. | |
| << < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> | ||